FERM Board-sessie over Cyber voor onze participanten en publieke partners

Op vrijdag 28 juni is er een nieuwe Board-sessie over Cyber. De gastsprekers zijn Marcel van Oirschot (Commercieel directeur Hunt & Hackett), cybersecurity expert Inge Bryan en FERM-directeur Evelien Bras. Opening en afsluiting worden verzorgd door onze gastheren van Havenbedrijf Rotterdam: Havenmeester en Port Cyber Resilience Officer René de Vries, en Boudewijn Siemons, CEO en COO.

Het volledige programma vind je hieronder.

De FERM Board-sessie is voor publieke partners en onze participanten. Wil je je aansluiten, neem dan contact op via contact@ferm-rotterdam.nl. Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden. Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio. Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Programma FERM Board-sessie over Cyber

15.00 – 15.15  

Inloop gasten 

15.15   

Welkomstwoord – René de Vries, Havenmeester van Rotterdam, Rijkshavenmeester regio Rotterdam-Rijnmond 

15.30 – 16.00 

Evelien Bras, Directeur-Bestuurder Stichting FERM 

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel en natuurlijk wil je daar vanuit je business het maximale uithalen, maar hoe blijf je in control? Tijdens dit half uur neemt Evelien Bras je mee in een praktische aanpak voor boards (risk & audit commissie) om het onderwerp cybersecurity en gedigitaliseerde criminaliteit te controleren op een manier waarop het bij jouw organisatie past. Bras neemt je mee hoe de inrichting van jouw organisatie je hierbij kan ondersteunen. 

16.00 – 16.30  

Marcel van Oirschot, Commercieel directeur Hunt & Hackett 

Marcel van Oirschot neemt je mee in de keten. In een wereld waarin alle organisaties 24/7 met elkaar verbonden zijn, rijst de vraag of we inderdaad zo sterk zijn als de zwakste schakel. Wat zijn de risico’s en hoe maken aanvallers hier gebruik van? Aan de hand van diverse cases uit de praktijk zal van Oirschot antwoord geven op deze vragen. 

 

16.30 – 16.45 

Pauze | netwerken 

16.45 – 17.30 

Inge Bryan 

Aan de hand van verschillende cases werpt Inge Bryan licht op de relatie tussen cyber- en geopolitieke conflicten. Ze informeert de aanwezigen hoe dit soort gebeurtenissen directe invloed kunnen hebben op cruciale economische knooppunten zoals de Rotterdamse Haven. Ook gaat Bryan verder in op de relatie tussen leiderschapsstijl en cyberveiligheid. Een eye-opener voor iedereen die meer inzichten wil in de dynamiek tussen cybersecurity en actuele wereldgebeurtenissen. 

17.15 – 17.30 

Afsluiting – Boudewijn Siemons, CEO en COO a.i. Havenbedrijf Rotterdam N.V. 

17.30 – 18.00 

Netwerken 

18.00 

Einde