RED TEAMING in het FERM Port Cyber Café op donderdag 20 april

Hoe kun je de weerbaarheid van jouw organisatie beter testen dan met een full-scale cyberaanval – maar dan zonder de risico’s? Red teaming maakt het mogelijk. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat? Daar duiken we in op 20 april!

Aanmelden kan via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

‘Red teaming’: white hat hackers (de good guys, zeg maar) lanceren een volwaardige simulatie om de cyberweerbaarheid van netwerken en systemen, maar ook de bedrijfscultuur en de paraatheid van je medewerkers eens stevig te testen. Maar hoe pak je dat aan, wie schakel je in, en wat levert het jouw organisatie op?

Om die -en andere- vragen te beantwoorden, duiken we donderdag 20 april in de wereld van red teaming en alles wat daarbij komt kijken. Chris gaat aan tafel met experts én ervaringsdeskundigen: Pepijn Vissers van Chapter8, Daan Keuper van Computest, Willem Westerhof van Secura en Rob Wassink van De Nederlandsche Bank, die zijn rol in TIBER toelicht: Threath Intelligence Based Ethical Red Teaming. Ook heeft onze moderator voorzien in een ‘live’ red teaming scenario bij Blue Team Shipping Services, het bedrijf dat wellicht bekend klinkt van de crisisoefening in een eerder Port Cyber Café.

Om die -en andere- vragen te beantwoorden, duiken we donderdag 20 april in het Port Cyber Café in de wereld van red teaming en alles wat daarbij komt kijken. Chris gaat aan tafel met experts én ervaringsdeskundigen. Meld je aan!

FERM Port Cyber Café’s

In de periodieke FERM Port Cyber Cafés duiken we samen met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in het Rotterdamse Havengebied. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio uitgenodigd, terwijl de bijeenkomst ook live te volgen is voor iedereen die zich aanmeldt.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 20 april 2023
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

Aanmelden Port Cyber Café: 20 april

We hopen je op donderdag 20 april weer van harte welkom te heten bij het FERM Port Cyber Café. Meld je hieronder vrijblijvend aan!