In de FERM Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

16 november: MDR in het PCC

Je hebt de afkorting vast wel eens gezien: MDR. Dat staat voor Managed Detection and Response. Maar wat is het? En, belangrijker, wat moet je ermee, welke partijen bieden het zoal aan, en wat vinden we daarvan? Dat – en meer – gaan we uitzoeken in het laatste Port Cyber Café van 2023, op donderdag 16 november as.

MDR: Managed Detection and Response
De geavanceerde beveiligingsoplossing MDR ofwel Managed Detection and Response, voor FERM-participanten beschikbaar in het portfolio met af te nemen diensten, combineert technologie, menselijke expertise en 24×7 monitoring om bedrijven te beschermen tegen de steeds evoluerende dreigingen in het digitale landschap. Tot zover de complexe duiding. Wat het betekent en wat je er als organisatie mee moet, daar gaan we het 16 november uitgebreid over hebben.

Bij vaste presentator Chris aan tafel schuiven onder meer ESET Nederland en Arctic Wolf aan als experts in MDR, maar ook diverse participanten die als gebruikers van de dienst hun ervaringen met het publiek komen delen.

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 16 november 2023
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

LET WEL: aanmelden op deze pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen.
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Aanmelden Port Cyber Café 16 november (DIGITAAL)

Meld je aan om op donderdag 16 november de link te ontvangen om het FERM Port Cyber Café digitaal te kunnen volgen.

FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.