In de FERM Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

15 februari 2024: Artificial Intelligence in het PCC

Artificial Intelligence in het Port Cyber Café? De mogelijkheden zijn eindeloos. Helaas betekent dat ook dat kwaadwillenden er een hele berg nieuwe tools bij hebben gekregen. Uiteraard kijken we daarom in de studio vooral naar de rol van het veelbesproken onderwerp in de wereld van cybersecurity, en in de context van het Haven Industrieel Complex.

De razendsnelle ontwikkeling van ‘Generative AI’ en ‘Machine Learning’ is momenteel maar nauwelijks bij te houden, maar duidelijk is wel dat het een enorme impact heeft op security en privacy. Aan tafel bij Chris daarom onder andere Kai Bergin, specialist in generative AI development, en Robert Tom, systems engineer bij Fortinet. Meld je aan!

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 15 februari 2024
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

LET WEL: aanmelden op deze pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen.
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Aanmelden Port Cyber Café 15 februari (DIGITAAL)

Meld je aan om op donderdag 15 februari de link te ontvangen om het FERM Port Cyber Café digitaal te kunnen volgen.

FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.