In de FERM Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

18 april 2024: Awareness in het PCC

PCC nummer 2 van 2024 gaat volledig over cyber en security awareness.

Security awareness is de mate waarin mensen risico’s herkennen en zich ervan bewust zijn dat deze de veiligheid van informatie in gevaar kunnen brengen. Welke gegevens verwerken we, hoe kwetsbaar en waardevol is die informatie – en vooral, hoe kunnen we daar voorzichtiger mee omgaan?

Aan tafel bij Chris daarom Maarten Timmerman, sociaal psycholoog en co-founder Awareways, Inge van der Beijl, Director Innovation en Head of Expertise bij Northwave, en Jacco van der Kolk van Digital Trust Center.

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 18 april 2024
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

LET WEL: aanmelden op deze pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen.
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Aanmelden Port Cyber Café 18 april (DIGITAAL)

Vul onderstaand formulier in, om op donderdag 18 april de link te ontvangen voor het online Port Cyber Café.

FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen apart bericht.