In de FERM Port Cyber Cafés duiken we samen met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in het Rotterdamse Havengebied. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio uitgenodigd, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

RED TEAMING op donderdag 20 april

Hoe kun je de weerbaarheid van jouw organisatie beter testen dan met een full-scale cyberaanval – maar dan zonder de risico’s? Red teaming maakt het mogelijk. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat? Daar duiken we in op 20 april in het FERM Port Cyber Café, dus meld je aan!

‘Red teaming’: white hat hackers (de good guys) lanceren een simulatie om de cyberweerbaarheid van netwerken en systemen, maar ook de bedrijfscultuur en de paraatheid van je medewerkers eens stevig te testen. Hoe pak je dat aan, wie schakel je in, en wat levert het jouw organisatie op?

Om die -en andere- vragen te beantwoorden, duiken we donderdag 20 april in de wereld van red teaming en alles wat daarbij komt kijken. Chris gaat aan tafel met experts én ervaringsdeskundigen: Pepijn Vissers van Chapter8, Daan Keuper van Computest, Willem Westerhof van Secura en Rob Wassink van De Nederlandsche Bank, die zijn rol in TIBER toelicht: Threath Intelligence Based Ethical Red Teaming. Ook heeft onze moderator voorzien in een ‘live’ red teaming scenario bij Blue Team Shipping Services, het bedrijf dat wellicht bekend klinkt van de crisisoefening in een eerder Port Cyber Café. Meld je aan!

Details & aanmelden online bijeenkomst

Datum: donderdag 20 april 2023
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

Aanmelden kan via deze pagina.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.
Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Vind FERM ook op LinkedIn

Deel dit bericht