FERM Port Cyber Café
News 6 november 2020

FERM Port Cyber Café 19 november: de toekomst van FERM

Op donderdag 19 november komen we samen voor het laatste Port Cyber Café van 2020. Helaas nog altijd niet fysiek, maar netjes digitaal via het scherm. Het Port Cyber Café staat deze keer in het teken van de toekomst van FERM. Het samenwerkingsverband FERM begon op 23 maart 2017 met het seminar ‘Sta je FERM?', enkele maanden later gevolgd door het eerste PCC op donderdag 20 juli, in een echt café middenin de Rotterdamse haven.

Inmiddels zijn deze bijeenkomsten uitgegroeid tot een gewaardeerd contactmoment op een fysieke locatie in de haven, waar geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en bij kunnen praten over cyberweerbaarheid. Dat zal ook zo blijven met de komst van een nieuwe stichting FERM, die een interessant dienstenpakket voor bedrijven en organisaties zal gaan faciliteren. Na een uitvoerige pilotperiode waarin een aantal bedrijven kennis heeft gemaakt met verschillende van deze diensten, is het nu zover dat FERM volwassen is geworden; wat we zullen bekronen op de 17de editie van het PCC op 19 november aanstaande.

Wat gaat er veranderen?

We informeren jullie graag over de opzet en het aanbod van de nieuwe stichting. Ook de ervaringen van enkele bedrijven met deze dienstverlening en de praktische meerwaarde daarvan komen aan bod. Als gast hebben wij de kwartiermaker uitgenodigd om je alles over ons nieuwe weerbaarheidscentrum te vertellen, en al je vragen te kunnen beantwoorden. Het doel is om er een interactieve sessie van te maken, dus met alle gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Onze vaste moderator Chris van ’t Hof gaat hierover in gesprek aan de hand van jullie vragen. 

Je vindt alvast meer informatie in ons artikel Meedoen met FERM

Details

Datum: donderdag 19 november
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur, einde 17.00 uur.

Aanmelden Port Cyber Café 

We hopen je op donderdag 19 november van harte welkom te heten. Aanmelden kan per e-mail via ons Port Cyber-adres: aanmelden@ferm-rotterdam.nl. Je ontvangt vervolgens vóór die datum de juiste link om deel te nemen.