Wij zijn FERM

Stevig, standvastig en sterk. Geen afkorting, maar de Rotterdamse vertaling van resilience. We geven jou de kennis en kunde om je bedrijf digitaal weerbaar te maken, en inspireren je om hier de goede stappen in te zetten. Kom langs, leer en doe mee.

Nieuws & Agenda

News 3 april 2020

FERM Threat Response: Thuiswerkfaciliteiten absoluut onmisbaar

Vanuit FERM en het NCSC opnieuw een belangrijke update, vandaag verstuurd naar onze achterban. In deze editie geen nieuwe kwetsbaarheden of belangrijke patches, maar extra aandacht voor het thema cybersecurity in deze door COVID-19 geregeerde tijden.

News 31 maart 2020

Videoboodschap van de Havenmeester

De Divisie Havenmeester zorgt 24/7 voor veiligheid en orde op het water. Havenbedrijf Rotterdam volgt nauwlettend de adviezen van nationale autoriteiten op het gebied van gezondheid en veiligheid, en heeft maatregelen getroffen om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.

News 26 maart 2020

'Tech tegen Corona': steun vanuit techbedrijven

Het ‘Tech tegen Corona’ Initiatief van Nederlandse tech bedrijven biedt kosteloos steun in strijd tegen het coronavirus. Daartoe heeft op woensdag 25 maart een online ontmoeting plaatsgevonden tussen verschillende tech bedrijven en ambtenaren, waarbij ook Kamerleden aanwezig waren.