In de FERM Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich kosteloos aangemeld heeft.

Security Awareness in het Port Cyber Café

Het FERM Port Cyber Café van 18 april aanstaande staat in het teken van security awareness.

Security awareness is de mate waarin mensen risico’s herkennen en zich ervan bewust zijn dat deze de veiligheid van informatie in gevaar kunnen brengen. Welke gegevens verwerken we, hoe kwetsbaar en waardevol is die informatie – en vooral, hoe kunnen we daar voorzichtiger mee omgaan?

Aan tafel bij Chris daarom Maarten Timmerman, sociaal psycholoog en co-founder Awareways, Inge van der Beijl, Director Innovation en Head of Expertise bij Northwave, en Jacco van der Kolk van Digital Trust Center.

Aanmelden kan op deze pagina.

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 18 april 2024
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

LET WEL: aanmelden pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen. FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.
Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Vind FERM ook op LinkedIn

Deel dit bericht