Het eerste FERM Port Cyber Café van 2022 zal in het teken staan van alle ins en outs rond cyberverzekeringen. Een onderwerp dat gezien de huidige geopolitieke situatie en de constante dreiging van cyberaanvallen alleen maar relevanter is geworden sinds onze save the date. We nodigen je graag uit voor deze digitale bijeenkomst!

Alles wat je wil weten over cyberverzekeringen

Een cyberverzekering kan schades en omzetverlies na cyberincidenten, datalekken of aanvallen met ransomware dekken. Ook kunnen de kosten van en assistentie bij afpersing onderdeel zijn van het pakket, net als voorzieningen ter beperking van imagoschade. Daarnaast kan een verzekering een totaal ontzorgconcept bieden, zoals een 24/7 noodnummer en assistentie bij het opstellen en uitvoeren van een incident response plan.

Maar hoe gaat het er anno 2022 eigenlijk aan toe in de wereld van cyberverzekeringen? Waar mag je op rekenen? Waarop expliciet niet? En wat zijn zoal de kosten van de gemiddelde dekkingen? Deze en andere vragen zullen centraal staan in het Port Cyber Café, waarin we uiteraard ook bij de actualiteiten stil zullen staan.

Aan tafel bij onze moderator Chris van ’t Hof zullen daarom zowel Wilco de Haan, directeur van Schouten Zekerheid, als Erwin Maas aanschuiven. Maas is CERT Manager bij Northwave, en neemt de eerder aangekondigde deelname van collega Pim Takkenberg over.

Details online bijeenkomst
Datum: donderdag 10 maart 2022
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur, einde 17.00 uur.

We hopen iedereen op donderdag 10 maart weer van harte welkom te heten, in deze waarschijnlijk laatste volledige digitale bijeenkomst van het FERM Port Cyber Café. Aanmelden kan via aanmelden@ferm-rotterdam.nl om de digitale bijeenkomst bij te kunnen wonen. De juiste link ontvangt u na aanmelding.

Over de FERM Port Cyber Café’s
In de periodieke FERM Port Cyber Cafés duiken we samen met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in het Rotterdamse Havengebied. Je leest alle verslagen van de voorgaande bijeenkomsten op ferm-rotterdam.nl/port-cyber.

Alle vijf de edities van dit kalenderjaar staan op de kalender: de donderdagen 10 maart, 14 april, 30 juni, 15 september en 17 november 2022.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. Gebruik MFA. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht