ON2IT organiseert doorlopend webinars met doorgewinterde cybersecurity professionals, waarin alle denkbare onderdelen van cybersecurity en cyberweerbaarheid aan bod komen. Denk dan aan onder meer aan beleid en strategie, maar ook aan het operationele vlak, van Zero Trust tot SD-WAN en SASE.

Bij dezen delen we graag het overzicht van data en onderwerpen voor het vierde kwartaal.

Webinars ON2IT Q4

Bij interesse kun je je via deze link inschrijven voor een webinar.

Kijk ook eens op deze pagina voor een overzicht van de FERM Port Cyber Café’s, onze periodieke bijeenkomsten waarin we samen met experts in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in onze haven duiken. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl we de bijeenkomst ook via livestream de wereld insturen voor iedereen die zich aangemeld heeft.

De bijeenkomst van 28 september staat in het teken van de energietransitie, aanmelden kan hier.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. Gebruik MFA. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht