Cloud security beschermt gebruikers tegen bedreigingen, ongeacht waar je bent als je verbinding maakt met het internet. Ook beveiligt het de data en toepassingen die in de cloud zijn opgeslagen. Althans, dat is het doel. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat? Daar duiken we in op 23 februari!
Cloud Security: wie is verantwoordelijk?
Applicaties en IT-infrastructuur op afstand bieden organisaties grote voordelen, zowel wat kosten als schaalbaarheid en efficiency betreft. Een goede cloud security strategie is dan essentieel om veilig te kunnen werken. Maar waar ben je als organisatie zelf verantwoordelijk voor? En welk deel ligt bij de dienstverlener? Om die -en andere- vragen te beantwoorden, duiken we donderdag 23 februari aanstaande in het Port Cyber Café in het onderwerp cloud security.
Chris gaat aan tafel met onder andere Microsoft (NL) en Attic Security. Ook schuift Godfried Boshuizen van FERM-participant Mourik aan als ervaringsdeskundige van een recent migratietraject. Tot slot heeft Chris voorzien in een interactief element rond vulnerability management: waar ben je nu wel of juist niet zelf verantwoordelijk voor in de cloud? Doe mee met de cloud-quiz en win gratis heldere inzichten!
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.
Sluit je aan bij FERM
Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. Gebruik MFA. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.
Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.