Op woensdag 24 januari aanstaande stond er een FERM Port Cyber Breakfast gepland voor onze participanten. Deze bijeenkomst kan door omstandigheden niet doorgaan. Deelnemers die zich al aangemeld hadden, hebben hierover bericht gehad, maar voor de volledigheid vermelden we het bij dezen ook op de website en in de FERM-agenda. We houden je op de hoogte van de vervolgplanning.

De eerstvolgende Port Cyber bijeenkomst zal nu het eerste FERM Port Cyber Café van 2024 zijn, op donderdag 15 februari aanstaande.

Donderdag 15 februari 2024: Artificial Intelligence in het PCC

Het Port Cyber Café van 15 februari staat in het teken van AI: Artificial Intelligence. Uiteraard kijken we dan vooral naar de rol van het veelbesproken onderwerp in de wereld van cybersecurity, en in de context van het Haven Industrieel Complex. De razendsnelle ontwikkeling van ‘Generative AI’ en ‘Machine Learning’ is momenteel maar nauwelijks bij te houden, maar duidelijk is wel dat het een enorme impact heeft op security en privacy. Aan tafel bij Chris daarom onder andere Kai Bergin, specialist in generative AI development, en Robert Tom, systems engineer bij Fortinet. Meld je aan op deze pagina.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.

En wist je dat je als participant mee kunt doen aan onze cybercrisistrainingen in mei en Cybernautics-FERM in juni? Volgens experts uit het veld is de waarde van de training en de oefening gelijk aan het tienvoudige van je deelname aan FERM. Directe value for money dus! | Lees meer op ferm-rotterdam.nl/cybernautics

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht