Source: RTL Z

Vrijdag 6 mei jl. schoven FERM-directeur Evelien Bras en NCSC-directeur Hans de Vries aan bij Cyber Sessies op RTL Z voor een gesprek over onder meer cyberveiligheid, -weerbaarheid en de havenspecifieke fraudevorm storage spoofing. De uitzending is nu terug te kijken.

Cyber Sessies

Om de digitale veiligheid van Nederland te verbeteren, heeft RTL Z in samenwerking met ESET en Dave Maasland zes weken lang het programma ‘Cyber Sessies’ uitgezonden. Een nieuwe, wekelijkse cyber security-show waarin diverse experts in gesprek gaan over belangrijke thema’s binnen de wereld van digitale veiligheid, met veel praktische tips. Voor ondernemers, voor burgers. Kijk nu de laatste aflevering van het seizoen terug:

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. Gebruik MFA. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht