Port Cyber Cafe
Event 20 juni 2017

FERM Port Cyber Café - eerste in serie bijeenkomsten in Courzand, Rotterdam

In de maand juli vindt het eerste FERM Port Cyber Café plaats. In het verlengde van het 'Sta jij FERM'-seminar in Spijkenisse zullen we periodiek en samen met sprekers en experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp van cybersecurity in de Rotterdamse haven duiken. 

Eerst editie: donderdag 20 juli
We worden regelmatig geconfronteerd met waarschuwingen en complexiteit als het op cybersecurity aankomt. Maar met een paar simpele stappen kun je al veel doen aan weerbaarheid en informatieveiligheid. Chris van 't Hof zal donderdagmiddag 20 juli (16.00-19.00 uur) in Courzand opnieuw optreden als moderator om ons door de woelige wateren van de cybersecurity te loodsen. Sprekers en het specifieke programma volgen nog. 

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor veilig digitaal werken? En heb je behoefte aan tips, adviezen en vooral concrete handvatten van de experts die we voor de FERM Port Cyber Café’s uitnodigen? Meld je dan snel aan via contact@ferm-rotterdam.nl, er zijn 50 plekken beschikbaar.

PORT CYBER CAFÉ: Donderdag 20 juli 2017, 16.00-19.00
Café Restaurant Courzand, Courzandseweg 40 Rotterdam. Moderator: Chris van 't Hof. Na deze eerste editie volgen er meer, we houden je via deze website op de hoogte!