Havenvereniging Rotterdam
News 3 december 2018

Cyberbijeenkomst Havenvereniging Rotterdam: Veiligheidsontbijt op Heijplaat

Source: Havenvereniging Rotterdam

Hoe secure ben jij, on- en offline? Die vraagt stelt Havenvereniging Rotterdam aan de eigen leden: op dinsdag 11 december aanstaande wordt er een ontbijtsessie over security georganiseerd.  

Veiligheidsontbijt Havenvereniging Rotterdam

STC Training & Consultancy geeft met regelmaat STCW-veiligheidscursussen, waaronder Security Awareness, Designated Security Duties en de Company of Ship Security Officer. Naast deze specifiek op scheepvaart zelf gerichte cursussen voorziet STC ook in de Port Facility Security cursussen zoals Havenbeveiliger en Port Facility Security Officer. De gemene deler is: hoe secure is jouw veiligheid, on- en offline?

STC-docent Fred Byrman geeft die ochtend in vogelvlucht inzicht in de ISPS-code, de samenhang met andere wetgeving zoals de Wpbr en de AVG, welke gevaren er op de loer liggen en de voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen. ISPS-plichtige bedrijven kunnen deelname aan deze bijeenkomst opvoeren als invulling van de verplichte ISPS Q4 kwartaaltraining 2018 of als alternatief voor de verplichte jaarlijkse exercise.

11 december: aanmelden

Het veiligheidsontbijt wordt aangeboden door STC Training & Consultancy voor leden van de Havenvereniging Rotterdam en hun eventuele introducés. Het vindt plaats op dinsdagochtend 11 december aanstaande van 08.00 uur tot 11.00 uur bij STC Training & Consultancy op de locatie Heijplaat.  Aanmelden kan op de website

Locatie:

STC Training & Consultancy
Quarantaineweg 98
3089 KP Rotterdam – Heijplaat

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN