Haven Rotterdam
News 5 maart 2019

Druid en Koning & Hartman breiden activiteiten uit op het gebied van havenautomatisering

Source: Koning & Hartman

Druid Software heeft vandaag aangekondigd dat het samen met Koning & Hartman de activiteiten op het gebied van havenautomatisering uitbreidt. Koning & Hartman, specialist in telecom infrastructuren en wireless connectivity, levert sommige van de meest complexe Private LTE oplossingen ter wereld met behulp van de edge core private netwerkapplicaties van Druid en de LTE base station hardware van Airspan.

"De logistieke sector is afhankelijk van informatie-uitwisseling en is een sterk concurrerende markt. Logistieke bedrijven omarmen daarom steeds innovatieve technologieën om concurrentievoordeel te behalen" zegt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. "De voertuigbesturing van onbemande voertuigen bijvoorbeeld vereist betrouwbare gegevensoverdracht met een zeer lage vertraging (latency). De Private LTE applicaties van Druid in combinatie met de hardware van Airspan zijn cruciaal voor onze Private LTE oplossingen en geven maximale controle en beheersbaarheid over het netwerk." vervolgt Coene.

Liam Kenny, CEO van Druid: "Hoewel onze software een essentiële rol speelt in de Private LTE netwerken, zijn het onze lokale technologiepartners zoals Koning & Hartman en hun uitgebreide kennis van onze Druid "Raemis"-software en de hardware van Airspan die grote waarde toevoegen aan deze oplossingen. De Private LTE oplossingen helpen logistieke bedrijven om nog efficiënter te opereren, een veiligere werkomgeving voor hun werknemers te creëren en een voorsprong op de concurrentie te realiseren."

VIND FERM OOK OP  TWITTER | LINKEDIN | FACEBOOK