FERM Port Cyber Café
News 16 maart 2020

Geannuleerd: FERM Port Cyber Café op 26 maart in De Kuip

Op donderdag 26 maart 2020 aanstaande stond er een nieuwe editie van het FERM Port Cyber Café gepland, deze keer in De Kuip in Rotterdam. Uit voorzorg en in lijn met de voorschriften van het RIVM is ervoor gekozen om deze editie niet door te laten gaan. De aansluitende Conferentie Cyber Security georganiseerd door Gemeente Rotterdam zal eveneens niet doorgaan. De Kuip is gesloten voor grootschalige bijeenkomsten, ook daar gelden de getroffen maatregelen tot 6 april. 

Het team van de gemeente laat het volgende weten: "Wij hebben deze discussie nauwlettend in de gaten gehouden en volgen de maatregelen zoals geadviseerd door het RIVM. Wij zijn genoodzaakt de Cybersecurity Conferentie voorlopig uit te stellen naar een nog nader te bepalen datum.Er is nog geen duidelijkheid over het verloop van de huidige situatie, daarom hebben we nog geen nieuwe datum geprikt." We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. 

Over FERM en de Port Cyber Cafés

FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het verhogen van het bewustzijn met betrekking tot cyberrisico’s om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden.

De FERM Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in het Rotterdamse Havengebied te duiken.

Meer informatie: ferm-rotterdam.nl/port-cyber