FERM Port Cyber Café
News 21 december 2018

Meld je aan voor het eerste FERM Port Cyber Café van 2019 op donderdag 10 januari

Source: FERM

Op donderdag 10 januari 2019 komen we vanuit FERM weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café, opnieuw in F.C. Walhalla. Uiteraard maken we van deze gelegenheid gebruik om een mooi nieuw FERM-jaar in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje. Maar nog belangrijker, er staan wederom interessante sprekers voor je klaar deze middag, onder begeleiding van onze moderator Chris van ’t Hof. 

Zoals beloofd op de laatste editie van 2018 starten we deze bijeenkomst met een presentatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken over actuele risico’s op het gebied van (cyber)spionage. Daarna zal Peter Schuiten de samenwerking tussen de Gemeente Rotterdam, Tosch Security, Ondernemersontbijt Rotterdam en Deltalinqs toelichten. Hierbij wordt MKB'ers in Rotterdam de mogelijkheid geboden om zich beter te beschermen op het gebied van digitale veiligheid aan de hand van een workshop en een quick-scan.

Deze workshop zal in een iets ingekorte versie tijdens het port Cyber Café worden gegeven, waarbij Peter en een ethische hacker laten zien wat de IT-risico’s en kwetsbaarheden in je organisatie zijn. Daarbij krijg je direct al veel tips & trucs, maar er is ook de mogelijkheid je in te schrijven voor een kosteloze quick scan. 

Details

Locatie: Theater Walhalla, Foyer, ingang: Veerlaan 11, Rotterdam.
Inloop vanaf 15.45 uur, start 16.00 en einde 18:00 uur.

Wijziging e-mailadres voor aanmelden Port Cyber Café's

We hopen je op donderdag 10 januari van harte welkom te heten. Aanmelden kan per e-mail via ons nieuwe e-mailadres speciaal voor de Port Cyber Cafés: aanmelden@ferm-rotterdam.nl.

Over FERM en de Port Cyber Cafés

FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden.

De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken.

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN