samenwerking digitalisering
News 15 april 2019

MKB Rotterdam Rijnmond sluit overeenkomst met Teamleader voor digitalisering

MKB Rotterdam Rijnmond, de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam, en Teamleader, leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb, hebben een partnerovereenkomst gesloten. Teamleader wordt hiermee preferred supplier voor de ruim achthonderd ondernemers die zijn aangesloten bij MKB Rotterdam Rijnmond.

MKB Rotterdam Rijnmond telt ruim achthonderd leden en is de bindende factor voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de meest uiteenlopende branches. “Onze leden zijn ambitieus en willen hun bedrijf graag vooruithelpen”, vertelt Jack Kriek van MKB Rotterdam Rijnmond. “Veel ondernemers lopen bijvoorbeeld aan tegen tijdrovende taken als het maken, versturen en opvolgen van offertes en facturen. Zij denken er wel over hun processen te digitaliseren om dit werk te vereenvoudigen, maar ze weten niet goed waar te beginnen. Dankzij ons partnerschap met Teamleader kunnen we leden echt verder helpen met onder meer het delen van kennis tijdens masterclasses en het bieden van een-op-eenadvies.”

Jeroen de Wit, CEO van Teamleader, herkent deze problemen en legt uit: “Ondernemers krijgen te maken met tal van uitdagingen, zoals het aantrekken van nieuwe klanten, het signaleren van verkoopkansen en het tijdig leveren van facturen en offertes. Het is bijna onmogelijk om al deze uitdagingen zelf het hoofd te bieden, zeker wanneer je beperkt bent in je capaciteit, zoals vaak het geval is in het midden- en kleinbedrijf. Teamleader ondersteunt deze bedrijven en biedt de tools om tijd te besparen en doelen te bereiken. Wij helpen de leden van MKB Rotterdam Rijnmond graag hun knelpunten te inventariseren en samen naar een oplossing te zoeken.”

VIND FERM OOK OP TWITTER | LINKEDIN | FACEBOOK