FERM Port Cyber Café

Nieuwe editie FERM Port Cyber Café over Visie op de Toekomst op donderdag 8 november

- 30 October 2018

Op donderdag 8 november aanstaande komen we vanuit FERM weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café. Ook deze keer doen we dat op een nieuwe locatie: de RDM Kantine in Rotterdam.

Visie op de Toekomst

Het onderwerp van deze 8ste bijeenkomst van FERM is Visie op de Toekomst, waar we in drie sessies uitgebreid op in zullen gaan. We beginnen met een beeld van de actuele cyberdreigingen in de Rotterdamse Haven, waar we samen met een vertegenwoordiger van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in zullen duiken.

Daarna zal Perry van der Weyden, de CIO van Rijkswaterstaat, aanschuiven voor een introductie in hun i-visie en i-strategie van die organisatie. We sluiten het Port Cyber Café af met het Nationaal Cyber Security Centrum: bedrijven gaan onder begeleiding van het NCSC aan de slag met hun eigen Cyber Security Radar.

Uiteraard is de presentatie en de begeleiding van deze verschillende onderdelen weer in handen van onze vaste moderator Chris van ’t Hof.

Details

Locatie: RDM Kantine, Heijplaatstraat 3, Rotterdam
Inloop vanaf 15.45 uur, start 16.00 uur en einde uiterlijk 18.30 uur.

We hopen je op donderdag 8 november van harte welkom te heten. Aanmelden kan wederom per e-mail via contact@ferm-rotterdam.nl.

Over FERM en de Port Cyber Café’s

FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden. De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken. 

Wil je meer weten over de FERM Port Cyber Café's? Lees dan ons uitgebreide verslag van de vorige editie op donderdag 6 september in Theater Walhalla.

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN