One Magazine
News 30 september 2020

One Conference 2020: One Magazine

De jaarlijkse One Conference vond op 29 september voor het eerst plaats in een virtuele variant. Om de online bijeenkomsten kracht bij te zetten en tevens terug te kunnen blikken op de jongste editie van het evenement, heeft het NCSC een e-magazine uitgebracht met interviews, tips en adviezen uit de wereld van cybersecurity. 

One Magazine

Het NCSC, het ministerie van EZK en de gemeente Den Haag organiseren jaarlijks de internationale One Conference. De conferentie heeft als doel om de uitwisseling van kennis en ideeën in de internationale cybersecurity gemeenschap mogelijk te maken. Deelnemers zijn een brede variëteit van technisch specialisten tot bestuurders en onderzoekers.   

Om de online bijeenkomsten van de 2020-editie kracht bij te zetten en tevens terug te kunnen blikken op de jongste editie van het evenement, heeft het NCSC een e-magazine uitgebracht met interviews, tips en adviezen uit de wereld van cybersecurity. In het One Magazine vind je onder meer een bijdrage van het Digital Trust Center over de relevantie van de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen, een video over incident response, en diverse presentaties uit de virtuele bijeenkomst van dinsdag 29 september. 

Het magazine is een dynamisch concept; een aantal onderdelen van de One Conference zal in de komende dagen nog aangevuld worden.

Je vindt het One Magazine op emagazine.one-conference.nl.