FERM Port Cyber Café
News 30 april 2018

Port Cyber Café 6: van haven 1.0 naar 4.0

De zesde editie van het Port Cyber Café, op donderdag 17 mei aanstaande, is geannuleerd en schuift door naar maandag 11 juni.

*UPDATE: door omstandigheden is de zesde editie van het FERM Port Cyber Café geannuleerd. De volgende editie vindt plaats om maandag 11 juni, met een speciale aankondiging van burgemeester Aboutaleb.

Over FERM en de Port Cyber Cafés

FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden. De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in het Rotterdamse Havengebied te duiken. 

Port Cyber Café: agenda 2018

De Port Cyber Café's voor het gehele kalenderjaar zijn bekend, de volgende editie staat gepland op maandag 11 juni. Onderstaande vind je het gehele overzicht, we houden je via deze website op de hoogte over onderwerpen en sprekers. De locatie zal per editie anders zijn, dus ook daar houden we je van op de hoogte.

MAANDAG 11 JUNI: : PORT CYBER CAFÉ VI

DONDERDAG 6 SEPTEMBER: PORT CYBER CAFÉ VII

DONDERDAG 8 NOVEMBER: PORT CYBER CAFÉ VIII

Vind FERM ook op: Twitter | LinkedIn