SmartPort communitysessie

SmartPort Communitysessie Cybersecurity

- 28 March 2019

De Rotterdamse haven digitaliseert in een steeds sneller tempo. Die innovatie zorgt voor nieuwe kansen en bedreigingen voor het bedrijfsleven. Cybersecurity vraagt hierin om verhoging van bewustzijn en concrete bescherming tegen cybercrime. FERM en Deltalinqs zullen daarom op dinsdag 16 april deelnemen aan de SmartPort-communitysessie Cybersecurity.

SmartPort Communitysessie

René de Vries, Port Cyber Resilience Officer, geeft zijn visie op de werking van FERM. De digitalisering van processen door inzet van robots en ICS/SCADA-systemen biedt grote voordelen, maar brengt ook nieuwe risico’s met zich mee. Hoe houden we het veilig? Bewustwording over cybersecurity en het vergroten van de weerbaarheid tegen digitale verstoringen in de Rotterdamse haven, dat is waar het om gaat. Hoe bereiden wij ons hier op voor?

Daarnaast zal uitgebreid worden ingegaan op de uitkomsten van het veiligheidsonderzoek cybersecurity onder het havenbedrijfsleven en het vervolgonderzoek voor de Logistieke sector door TNO, SmartPort, TLN, ACN, Reqon Security, Havenbedrijf Rotterdam en Cargonaut. Uiteraard vind je na afloop een verslag van de bijeenkomst op deze website.

Aanwezig zijn?

Uitnodigingen zijn reeds via de FERM-mailing verstuurd. Wilt u deze sessie bijwonen en heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen? Mail of bel dan even met SmartPort, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dat kan via telefoonnummer 010-4020338 of via joan.van.winsen@smart-port.nl.

Datum: dinsdag 16 april
Tijd: 09.00 – 13.00 uur
Locatie: Van der Valk Ridderkerk

VIND FERM OOK OP TWITTER | LINKEDIN | FACEBOOK