Digitalisering Haven Rotterdam

SmartPort Summit 2018: 15 november

SmartPort
- 3 October 2018

Save the Date: op donderdag 15 november organiseert SmartPort in Ahoy Rotterdam de SmartPort Summit 2018, een dag in het teken van de expositie van de vele lopende en reeds afgeronde projecten over energietransitie, digitalisering en automatisering van de logistiek en de maritieme infrastructuur.

Wat als het lukt?

Het thema van de SmartPort Summit is 'Wat als het lukt?'. Wat als alle ontwikkelde kennis wordt toegepast, hoe ziet de Rotterdamse Haven er dan uit in 2050? "Wij werken nu hard aan een effectief en inhoudelijk programma om op donderdag 15 november deze kennis en toekomstige impact te delen en te vergroten. Zonder ‘moeilijk’ te doen uiteraard, gewoon Rotterdams. Tipje van de sluier… ‘praktische ervaringsdeskundigen’ en ‘interactief’ zijn rood omcirkeld in het concept programma."

Wil je ook aanwezig zijn of heb je een vraag over de SmartPort Summit, wend je dan tot joan.van.winsen@smart-port.nl of neem contact op met SmartPort via 010 - 40 20 338. 

Over SmartPort

SmartPort initieert en financiert wetenschappelijk onderzoek voor het havenbedrijfsleven. De uitdagingen zijn samen met de partners onderverdeeld in verschillende aandachtsgebieden, de zogeheten Roadmaps. Samen met partners wordt kennis ontwikkeld om van Rotterdam de Smartest Port te maken.

SmartPort is een van de partners van het Havenbedrijf en FERM in een onderzoek naar cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Meer informatie over deze samenwerking lees je hier.

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN