Vacature Cyber Security en Risk Officer bij Havenbedrijf Rotterdam

Vacature Cyber Security en Risk Officer bij Havenbedrijf Rotterdam

Port of Rotterdam
- 1 November 2018

Ben jij een Cyber Security en Risk Officer met een stevige persoonlijkheid die de operationele positionering van cybersecurity en riskmanagement nog verder wil helpen te verbeteren? Dan is deze vacature bij het Havenbedrijf Rotterdam wellicht wat voor jou!

CSRO bij Havenbedrijf Rotterdam

De hoofdafdeling Digital & Information Technology heeft als doelstelling digitale en informatietechnologie succesvol te benutten voor het Havenbedrijf Rotterdam (HbR) en de Haven en hiermee de missie en ondernemingsstrategie van het HbR te versterken en in praktijk te brengen. 

De afdeling D&IT Control is eindverantwoordelijk voor de klanttevredenheid en continuïteit van de IT producten en diensten voor het HBR. Tevens draagt de afdeling zorg voor het gecontroleerd in beheer nemen van nieuwe producten en diensten. Tot slot zorgt de afdeling voor de actieve beheersing van IT-risico’s voor het HbR, de Haven en haar partners via Cybersecurity en IT-risicomanagement.

Binnen de afdeling worden deze taken door drie functiegroepen uitgevoerd, namelijk Cyber Security & Risk Officers, Service Management Professionals en Enterprise Service & Quality Managers. Als Cyber Security en Risk Officer (CSRO) is het jouw taak om zorg te dragen voor een goed real-time beeld van het (technische) beveiligingsniveau in relatie tot het bestaande beleid en richtlijnen. Je brengt hierbij continu de GAP's in kaart en laat ze oplossen door (technische) interne teams en teams van leveranciers. 

Je vindt de volledige vacature hier. Reageren kan tot 11 november aanstaande.

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN