Digital Strategy Manager

Vacature: Digital Strategy Manager bij Havenbedrijf Rotterdam

Port of Rotterdam
- 25 September 2018

Port of Rotterdam heeft de ambitie om ‘s werelds slimste haven te zijn en investeert in technologie voor zowel de Rotterdamse haven als internationaal. Ze ontwikkelt slimme digitale diensten voor de scheepvaart en gebiedsontwikkeling van het havengebied. 

Digital Strategy Manager

Ben jij ondernemend en zie je dat een leidende haven in de wereld van morgen vooral door technologie wordt gedreven? Port of Rotterdam zoekt een Digital Strategy Manager die richting geeft aan de ontwikkelingen in slimme digitale havens en supply chains via Rotterdam.

Technologie is een strategisch speerpunt van Port of Rotterdam. Met een netwerk van partners en klanten worden voortdurend nieuwe mogelijkheden ontgonnen. Denk bijvoorbeeld aan het 3D printing lab, het Blocklab, de samenwerking met PortXL start up factory en het kennisnetwerk Smartport. In de haven ontstaat bijvoorbeeld een Digital Twin, ofwel digitale copie van het havengebied, waarin alle bewegingen met sensoren worden geregistreerd om met data gedreven beslissingen voor de scheepvaart te ondersteunen.

Meer weten? Bekijk de vacature op de website van Havenbedrijf Rotterdam.

VIND FERM OOK OP FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN