World Port Center
News 27 mei 2019

Vacature: Solution/Domein Architect (Digitalisering en IT) bij Havenbedrijf Rotterdam

Source: Port of Rotterdam

Wil jij een belangrijke rol spelen in de Scheepvaart, Logistiek, Gebiedsontwikkeling of Energie Transitie van 's werelds slimste haven? Havenbedrijf Rotterdam is zoek naar een technisch en functioneel inhoudelijk dirigent die richting geeft aan de ontwikkelingen van Digitalisering en IT voor Port of Rotterdam.

Afdeling en functie

Digitalisering is een strategisch speerpunt van Port of Rotterdam. Ze investeren in technologie voor het eigen bedrijf, de haven-community en voor de havens die wereldwijd hun producten afnemen. Port of Rotterdam creëert een Digital Twin van het Rotterdamse havengebied waarmee gestuurd wordt op de veiligheid en efficiency van de processen in het havengebied.

De scheepvaartprocessen behoren tot de kritische infrastructuur en hebben een daarbij passende architectuur. Tegelijk biedt de Digital Twin talloze mogelijkheden om met nieuwe digitale producten waarde toe te voegen aan de business van klanten.

Als Solution/Domein Architect ga je werken op de afdeling Digital & Information Technology. Met een team van Strategy Managers en Architecten geef je richting aan zowel de IT architectuur strategie als de IT architectuur realisatie. Samen met de development teams, leveranciers en ander belanghebbenden vertaal je functionele en technische requirements vertaald naar solutions, om daarmee te bouwen aan de ambities van port of Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van het Havenbedrijf.

VIND FERM OOK OP LINKEDIN | TWITTER