Vacature: Trainee Digital & Information Technology

Vacature: Trainee Digital & Information Technology bij Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam
- 25 May 2018

Bijna afgestudeerd en wil je een vliegende start bij een vooraanstaande organisatie? Wil je ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en welke kant jij je op wilt ontwikkelen? Dat kan bij Port of Rotterdam, het bedrijf dat actief is voor heel de haven en ervoor zorgt dat de Rotterdamse haven de slimste haven is.

De verscheidenheid aan dimensies en belangen maakt het werk bij Havenbedrijf Rotterdam spannend en uniek: Port of Rotterdam is verantwoordelijk voor de vlotte en veilige scheepvaart, de gebiedsontwikkeling in het 50km lange havengebied en voor de soepele logistieke doorvoer tussen zee en het binnenland van Europa. Dat geeft jou dé kans om een uitdagende start van je carrière te maken binnen een unieke omgeving.

Afdelingsinformatie

Wie bij het Havenbedrijf begint, gaat meteen 6 maanden aan de slag met een leuke en uitdagende opdracht voor de afdeling Digital & Information Technologie. D&IT is de afdeling die nieuwe digitale producten ontwikkelt voor de digitale ambities van Port of Rotterdam. De afdeling introduceert innovatieve technieken, coördineert de digitale strategie en organiseert architectuur en control (operationeel beheer). De ontwikkeling van digitale producten gebeurt grotendeels met partners, waarvoor de afdeling samenwerkt met toonaangevende lokale en internationale partijen die veelal behoren tot de marktleiders in hun discipline.

Wat ga je doen?

Het traineeship bestaat uit vier praktijkopdrachten en diverse opleidingen. De eerste en laatste opdracht vindt plaats bij D&IT en kan bijvoorbeeld gaan over Cyber Security of Data Management. De opdrachten staan direct of indirect in het teken van de concurrentiekracht van informatie en informatietechnologie voor de haven van Rotterdam. Je werkt aan slimme toepassingen van data en je ontwikkelt zelf of met collega’s IT-innovaties.

Meer informatie en solliciteren? Kijk dan op deze pagina.