De Agenda van de CISO: donderdag 20 juni

Het Port Cyber Café van afgelopen donderdag stond in het teken van de rol van de Chief Information Security Officer (CISO). CISO’s praten met IT’ers over regelgeving, met juristen over techniek, met P&O over IAM en met het bestuur over de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van systemen. Ze zijn de vertalers in cybersecurity en nemen je in deze aflevering van het PCC graag mee in hun wereld.

Aan tafel bij vaste presentator Chris daarom Sandra Konings, Global CISO bij Arcadis, Roos Dijkxhoorn, co-founder van Purasec, Gerard Stroeve, CISO bij onze publieke partner Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, en Evelien Bas, directeur-bestuurder van Stichting FERM.

“Een goede CISO is er om mensen gerust te stellen, én af en toe goed wakker te schudden”

Over het FERM Port Cyber Café

In onze Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 september en staat in het teken van vulnerability management, ofwel op de juiste manier omgaan met je kwetsbaarheden. Aanmelden kan op deze pagina.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.
Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Vind FERM ook op LinkedIn

Deel dit bericht