De razendsnelle ontwikkeling van ‘Generative AI’ en ‘Machine Learning’ is momenteel maar nauwelijks bij te houden, maar duidelijk is wel dat het een enorme impact heeft op security en privacy. De allereerste editie van het PCC in 2024 staat daarom in het teken van AI: Artificial Intelligence.

Uiteraard kijken we dan vooral naar de rol van het veelbesproken onderwerp in de wereld van cybersecurity, en in de context van het Haven Industrieel Complex.  Aan tafel bij Chris daarom onder andere Kai Bergin, specialist in generative AI development, en Robert Tom, systems engineer bij Fortinet. Meld je aan!

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 15 februari 2024
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

LET WEL: aanmelden op deze pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen.
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. Gebruik MFA. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht