20 juni 2024: CISO’s in het Port Cyber Café

Het Port Cyber Café van aanstaande donderdag 20 juni staat in het teken van de rol van de Chief Information Security Officer (CISO).

CISO’s praten met IT’ers over regelgeving, met juristen over techniek, met P&O over IAM en met het bestuur over de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van systemen. Ze zijn de vertalers in cybersecurity en nemen je in deze aflevering van het PCC graag mee in hun wereld.

Aan tafel bij vaste presentator Chris daarom Sandra Konings, Global CISO bij Arcadis, Roos Dijkxhoorn, co-founder van Purasec, Gerard Stroeve, CISO bij onze publieke partner Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, en Evelien Bas, directeur-bestuurder van Stichting FERM.

Aanmelden voor de link kan via deze pagina

CISO’s in het FERM Port Cyber Café

Datum: donderdag 20 juni 2024
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

In de FERM Port Cyber Cafés duiken we met experts uit het vak in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cybersecurity in de Rotterdamse Haven. Dat doen we met hybride sessies vanuit opnamestudio Main Deck in Spijkenisse: onze participanten worden fysiek in de studio ontvangen, terwijl de bijeenkomst ook via livestream te volgen is voor iedereen die zich aangemeld heeft.

Je vindt de verslagen van alle voorbije edities via ferm-rotterdam.nl/port-cyber-cafe

LET WEL: aanmelden op deze pagina is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst, dus je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen.
FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.
Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Vind FERM ook op LinkedIn

Deel dit bericht