Je hebt de afkorting vast wel eens gezien: MDR. Dat staat voor Managed Detection and Response. Maar wat is het? En, belangrijker, wat moet je ermee, welke partijen bieden het zoal aan, en wat vinden we daarvan? Dat – en meer – gaan we uitzoeken in het laatste Port Cyber Café van 2023, op donderdag 16 november as.

MDR: Managed Detection and Response

De geavanceerde beveiligingsoplossing MDR ofwel Managed Detection and Response, voor FERM-participanten beschikbaar in het portfolio met af te nemen diensten, combineert technologie, menselijke expertise en 24×7 monitoring om bedrijven te beschermen tegen de steeds evoluerende dreigingen in het digitale landschap. Tot zover de complexe duiding. Wat het betekent en wat je er als organisatie mee moet, daar gaan we het 16 november uitgebreid over hebben.

Bij vaste presentator Chris aan tafel: Dave Maasland van ESET Nederland, Danny Damen van Tesorion, Leon van Dongen van Arctic Wolf en Richard Fontilus van FERM-participant AVR. Meld je aan op deze pagina!

Details online bijeenkomst
Datum: donderdag 16 november 2023
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

Aanmelden Port Cyber Café: via de FERM-website
We hopen je donderdag 16 november weer van harte welkom te heten. Aanmelden gaat heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan vóór de 16de de juiste link.

LET WEL: aanmelden via onze website is uitsluitend voor de virtuele bijeenkomst. Je krijgt dan een link om het Port Cyber Café digitaal te volgen. FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.
Besluit je na 3 maanden om participant te blijven, dan krijg je 1/3 van de fee ook direct als voucher retour.

Vind FERM ook op LinkedIn

Deel dit bericht